Noi criterii pentru repartizarea locuințelor sociale ale Primăriei Ploiești. Lista de prioritate

0

Un proiect de hotărâre vizează noile criterii în baza cărora se va întocmi lista cu ordinea de prioritate pentru repartizarea locuințelor pentru chiriașii imobilelor care au făcut obiectul legilor proprietății, dar și pentru repartizarea locuințelor sociale. Proiectul se află în dezbatere pe site-ul Primăriei Ploiești.

La fel ca și până acum, separat de criteriile propuse, se menține prevederea potrivit căreia în cazul în care persoanele au refuzat de două ori, în cursul aceluiași an, unități locative situate în imobile diferite, repartizate prin Hotărâri ale Consiliului Local, pierd dreptul de a li se repartiza o locuință.

Mai mult, conform proiectului, sunt îndreptățite să solicite o locuință socială numai persoanele (familiile) care domiciliul în Ploiești.

În plus, vor fi depunctate cu câte 40% din numărul total de puncte acumulate persoanele care înregistrează debite la bugetul local.

Cu 20% vor fi depunctate persoanele (familiile) ale căror rude de gradul I beneficiază de locuințe din fondul public locativ.

 

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău