Taxa de parcare va putea fi achitată cu ajutorul cardului, prin intermediul unei aplicații, la Ploiești – VIDEO

2

Aleșii locali ploieșteni au aprobat, luni, 13 septembrie, o nouă modalitate de plată a taxei de parcare, respectiv cu ajutorul cardului, prin intermediul unei aplicații. Proiectul, care vizează modificarea regulamentului pentru parcările publice din municipiu, include și simplificarea procedurii de obținere a permisului de parcare pentru riverani.

Taxa de parcare pentru parcările publice din Ploiești, aflate în administrarea Servicii Gospodărire Urbană (SGU) Ploiești, va putea fi achitată și cu ajutorul cardului, prin intermediul unei aplicații pentru dispozitive mobile, separat de modalitățile de plată cu ajutorul parcometrelor, prin SMS și prin casierii societății.

Proiectul de modificare a regulamentului privind parcările publice aflate în administrarea SGU Ploiești vizează și simplificarea procedurii de obținere a permisului de parcare pentru riverani.

Proiectul a fost aprobat cu 21 de voturi pentru și 3 abțineri.

SGU urmează să încheie un contract de prestări servicii între prestatorul aplicației telefonice, dată la care va comunica modalitatea prin care poate fi utilizat cardul pentru plata locului de parcare,

Foto cu caracter ilustrativ

2 COMENTARII

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău