Proiectul privind transmiterea dreptului de folosință a mărcii Petrolul Ploiești către Secția de Baschet a Club Sportiv Municipal a fost prorogat – VIDEO

0

Subiectul controversat, privind transmiterea, cu titlu gratuit, a dreptului de folosință a mărcii Petrolul Ploiești de către Secția de Baschet a Club Sportiv Municipal (CSM), a trezit ample discuții în Consiliul Local, aleșii liberali fiind primii care au cerut prorogarea. Părerile au fost de altfel împărțite, asta pentru că unii consilieri locali consideră că mărcile Petrolul nu ar trebui separate, alții sunt de părere că municipalitatea poate scoate la licitație, la solicitarea unor suporteri, o singură marcă.

De mai bine de patru luni, subiectul legat de mărcile Petrolul, aflate în patrimoniul municipalității, încinge spiritele în Consiliul Local Ploiești.

Asta în condițiile în care la licitațiile organizate de Primăria Ploiești nu s-a prezentat nimeni.

ACS Petrolul 52 a pierdut, de câteva luni, dreptul de utilizare a mărcilor, iar în tot acest timp a existat o întreagă corespondență între club și Primăria Ploiești, însă discuțiile nu s-au materializat.

La începutul lunii septembrie, Primăria Ploiești a notificat, de altfel, ACS Petrolul 52 să nu mai folosească mărcile.

Ultima discuție oficială pe tema mărcilor a avut loc pe 3 septembrie, la Primăria Ploiești, dată la care au fost invitați să participe la ședința organizată de municipalitate și reprezentanții ACS Petrolul 52.

La discuții însă au fost prezenți numai suporteri, care au solicitat în mod explicit scoaterea la licitație a unei singure mărci, invocând imposibilitatea financiară de achiziționare a tuturor celor șase mărci.

Citește și: Discuții aprinse la Primăria Ploiești pe tema mărcilor. ACS Petrolul 52 vrea asociere cu SC Hale și Piețe, iar suporterii vor să fie scoasă la licitație o singură marcă – VIDEO

Astăzi, pe ordinea de zi a ședinței extraordinare a Consiliului Local Ploiești s-a aflat, însă, un proiect suplimentar care viza ca dreptul de folosință gratuită a mărcii Petrolul Ploiești să fie transmis Secției de Baschet a CSM Ploiești, fapt care a încins din nou spiritele, având în vedere că mai mulți aleși locali sunt de părere că toate cele șase mărci trebuie să fie scoase la licitație.

Consilierii liberali au propus, de altfel, prorogarea proiectului de hotărâre care viza transmiterea dreptului de folosință gratuită a mărcii Petrolul Ploiești, propunere care a fost și votată.

La finele lunii septembrie, pe ordinea de zi a Consiliului Local Ploiești se vor afla două proiecte pe tema mărcilor Petrolul.

Unul dintre proiecte ar urma să vizeze scoaterea la licitație, de către Primăria Ploiești, a unei singure mărci, iar cel de-al doilea ar viza transmiterea dreptului de folosință gratuită a mărcii Petrolul Ploiești de către Secția de Baschet a Club Sportiv Municipal Ploiești.

VIDEO: Ședința Consiliului Local Ploiești:

Discuții aprinse pe tema mărcilor Petrolul:

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău