Lista liceelor, școlilor și grădinițelor fără autorizație de stingere a incendiilor din Prahova. 12 sunt din Ploiești

0

Anul școlar 2021 – 2022 va începe, pe 13 septembrie, cu aceleași probleme ca în anii trecuți. La nivelul județului Prahova, în evidențele ISU Prahova, figurează 45 de clădiri cu destinația de unități de învățământ fără autorizație de securitate la incendiu. Este vorba despre 6 licee (internat, săli de sport, corpuri de clădiri și clădirea școlii), 25 de școli primare și gimnaziale (săli de sport, corpuri de clădiri) și 14 grădinițe. 12 dintre clădirile fără autorizație sunt din Ploiești.

După mai bine de un an de pandemie, perioadă în care învățământul s-a desfășurat mai mult on-line, începerea anului școlar 2021 – 2022 vine la pachet cu aceleași probleme. 45 de clădiri cu destinația de unități de învățământ figurează în evidențele ISU Prahova fără autorizație de securitate la incendiu.

„Din evidențele actuale, la nivelul județului Prahova funcționează fără a deține autorizație de securitate la incendiu un număr de 45 clădiri cu destinația de unități de învățământ, după specificul acestora fiind structurate astfel: 6 licee (internat, săli de sport, corpuri de clădiri și clădirea școlii), 25 școli primare și gimnaziale (săli de sport, corpuri de clădiri, dar și entitatea în ansamblu) și 14 grădinițe”, a precizat ISU Prahova, la solicitarea Observatorulph.ro.

Lista unităților de învățământ care nu dețin autorizație de securitate la incendiu din Prahova

Cele 45 de clădiri cu destinația de unități de învățământ care nu dețin autorizație de securitate la incendiu, conform ISU Prahova, figurează în 22 de localități din Prahova, respectiv în Ploiești, Câmpina, Boldești-Scăeni, Bucov, Comarnic, Mizil, Albești – Paleologu, Ceptura, Sinaia, Vălenii de Munte, Bălțești, Boldești Grădiștea, Brazi, Dumbrăvești, Florești, Olari, Scorțeni, Telega, Rîfov, Gorgota, Berceni și Breaza.

În Ploiești, municipiul reședință de județ, este vorba despre 12 unități de învățământ, respectiv de 26,6% din totalul clădirilor fără autorizație de stingere la incendiu.

Pe lista clădirilor fără autorizație de stingere la incendiu din Ploiești figurează internatul Colegiului Național Jean Monet, Sala de Sport de la Colegiul Național Alexandru Ioan Cuza, Corp A Grădinița cu program prelungit nr. 28, Grădinița cu program prelungit și program normal Crai Nou, Grădinița Excelsis, Corp C1 – Liceul Tehnologic de Transporturi, sala de sport de la Școala Gimnazială Grigore Moisil, Școala Gimnazială AI Basarabescu, Școala Gimnazială Profesor Nicolae Simache, Școala Gimnazială Sf. Vasile, sala de sport de la Școala Gimnazială Mihai Eminescu și clădire sport Școala Gimnazială Nicolae Bălcescu.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău