Primăria Ploiești va încredința direct curățenia și deszăpezirea orașului. Cine sunt firmele invitate la negocieri

0

Consilierii locali au votat astăzi proiectul primarului Andrei Volosevici privind încredințarea directă a contractului de curățenie și deszăpezire căi publice din Ploiești până la finalizarea licitației.

Cu 17 voturi pentru ale consilierilor PNL și USR, ceilalți aleși nefiind prezenți la ședința extraordinară, proiectul a fost adoptat.

Citește și Primăria Ploiești vrea să încredințeze direct contractul pentru curățenie și deszăpezire până la finalizarea licitației

Așa cum a declarat pentru observatorulph.ro primarul Volosevici, chiar astăzi vor începe negocierile cu cele două firme înscrise la licitație având în vedere că actualul contract, cu Rosal, expiră la 15 septembrie.

Surse din administrație au confirmat că Blue Planet și DMV Consalting sunt cele două firme care s-au înscris la licitația de atribuire prin acord cadru pentru curățenie căi publice și deszăpezire.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău