Primarul Andrei Volosevici cere sprijinul parlamentarilor în problema salubrității

1

Primarul Municipiului Ploiești, Andrei Liviu Volosevici, le solicită parlamentarilor prahoveni să se implice direct în găsirea unor căi de rezolvare a problemei salubrității, în orașul nostru. Anunțul a fost făcut, joi, de Primăria Ploiești, care a precizat că a fost lansată parlamentarilor de Prahova o invitație la o ședință comună, programată miercuri, 11 august.

Primarul municipiului Ploiești, Andrei Volosevici, i-a informat în scris pe parlamentarii județului Prahova cu privire la situația dezastruoasă a salubrității, respectiv despre incapacitatea actualului operator de salubritate de a colecta deșeurile menajere de la populație.

„Reamintim că executivul ploieștean notifică săptămânal instituțiile publice care dețin atribuții directe în verificarea și aplicarea sancțiunilor în domeniul protecției mediului și sănătății publice, în ceea ce privește situația salubrității la nivelul municipiului Ploiești, solicitând totodată să sprijine instituția noastră, prin dispunerea unor măsuri împotriva operatorului de salubritate, S.C. Rosal Grup S.A”, se arată în anunțul postat de Primăria Ploiești.

Astfel, Potrivit Primăriei Ploiești, „din dorința de a soluționa cât mai rapid și conform legii această situație care afectează direct viața comunității ploieștene, parlamentarii prahoveni au fost invitați să participe la o ședință de lucru comună miercuri, 11 august 2021, începând cu ora 15.00, la sediul Primăriei Municipiului Ploiești”.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

1 COMENTARIU

  1. Astept sa ceara sprijin de la NATO si de la Consiliul de Securitate. Acest primar, impreuna cu intreg Consiliul Local, nu e in stare sa gestioneze problemele orasului. Cum de se putea pana acum si nu se mai poate?! Daca nu e capabil, sa plece!

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău