Rectificare de buget la Consiliul Județean Prahova. Bani suplimentari pentru achiziția de aparatură medicală la Maternitatea Ploiești – VIDEO

0

Aleșii județeni au aprobat, miercuri după-amiază, o nouă rectificare de buget, prin care au fost prevăzute sumele necesare inclusiv pentru co-finanțarea investiției privind reabilitarea și extinderea traseului Azuga – Bușteni – Gura Vitioarei, proiect care ar urma să fie derulat cu fonduri europene. Fonduri suplimentare vor exista și la Spitalul de Obstetrică Ginecologie, sumele fiind destinate pentru achiziția de aparatură medicală.

Bugetul propriu al Consiliului Județean Prahova, dar și al unor instituții din subordinea Consiliului Județean Prahova a fost rectificat cu majoritate de voturi.

Rectificarea de buget a vizat suplimentarea veniturilor și cheltuielilor totale cu suma de peste 3,4 milioane de lei, precum și redistribuirea unor sume între capitolele bugetare, proiectul inițial incluzând și două amendamente.

Sumele au fost suplimentate și pentru proiectul de modernizare, reabilitare și estinderea traseului Azuga – Bușteni-Gura Vitioarei, proiect care vizează și drumurile județene DJ 105I, DJ 101T, DJ 102 și DJ 100 G.

Aleșii județeni au aprobat, miercuri, inclusiv sume suplimentare pentru Spitalul de Obstetrică Ginecologie Ploiești, care va beneficia de aparatură medicală pentru nou-născuți.

Citește și: Consiliul Județean Prahova: Rectificare de buget la Maternitatea Ploiești. Lista investițiilor

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău