Trofeul Sinaia 2021 – Campionatul Național de Viteză în Coastă. Restricții de trafic auto și pietonal

1

Timp de două zile, Sinaia găzduiește cea de-a 5 etapă a Campionatului Național de Viteză în Coastă, Trofeul Sinaia, ediția a XII-a. Cele mai rapide mașini conduse de piloți de top se vor întrece, în perioada 24 – 25 iulie, pe singurul traseu 100% urban din competiție. Startul va fi dat de lângă Casino Sinaia și traseul va continua pe străzile Mănăstirii, Furnica, Calea Codrului și Drumul Nou al Cotei 1400.

Organizatorii au anunțat că la start s-au înscris 64 de piloți împărțiți în 13 grupe, care vor concura pentru a aduna puncte în Campionatul Național.

Pe durata desfășurării competiției, vor exista restricții de circulație, atât auto, cât și pentru pietoni.

„Pentru ocolirea zonelor blocate traficului, puteți consulta hărțile rutelor alternative afișate în oraș. De asemenea, autobuzele de transport în comun nu vor mai urca în cartierul Furnica, iar noul program și noile stații vor fi de asemenea afișate”, au mai anunțat organizatorii.

Primăria Sinaia a anunțat restricțiile care vor exista pe durata celor două zile de competiție.

Măsuri de restricționare/interzicere a circulației auto:

B-dul Carol I, pe sectorul de drum dintre străzile Aosta și B-dul Ferdinand, Str. Octavian Goga, Str. Eroilor, Str. Mănăstirii (pe sectorul de drum cuprins între str. O. Goga și str. M. Cantacuzino) în intervalul: vineri 23 iulie 2021 ora 11.00 până duminică, 25 iulie, ora 21.00

Traseul de competiție cuprinde străzile: Eroilor, Mănăstirii, Furnica, Calea Codrului, Drum Nou Cota 1400 (între Restaurant Taverna Sârbului – Restaurant Schiori) și va fi închis circulației rutiere în zilele de: sâmbătă 24 iulie 2021 în intervalul orar 05.00 – 20.00 și duminică, 25 iulie, în intervalul orar 05.00 – 19.00.

Hartă traseu și hartă rute alternative – sursă- Facebook – Primăria Sinaia

Foto – start – Trofeul Sinaia – sursă – Facebook – Traseul Sinaia

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

1 COMENTARIU

  1. Asemenea eveniment nu trebuie sa se desfășoare într-un oraș precum Sinaia. Cum e posibil sa blochezi jumătate de oraș în plin sezon? Ca sa nu mai vorbim de riscuri și de poluare. Chiar a avut loc și un accident.

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău