Fostul consilier județean prahovean, Darius Meșca, și un polițist local din Ploiești, declarați incompatibili de ANI

0
ziarulfaclia.ro-Agentia-Nationala-de-Integritate.jpg

Darius Meșca, fost consilier județean în cadrul C.J  Prahova în mandatul 2016 – 2020 și polițistul local Florea Daniel au fost declarați incompatibili de Agenția Națională de Integritate.

Inspectorii ANI au constatat că Meșca a exercitat simultan funcția de membru, respectiv  pe cea de director și ulterior, de director general, în cadrul a două societăți de interes național care au sediul sau filiale în unitatea administrativ-teritorială Ploiești, Prahova, încălcând astfel dispozițiile art. 88, alin. (1), lit. d) din Legea nr. 161/2003.

Potrivit unui comunicat al ANI și FLOREA DANIEL, polițist local – Șef Birou Evidența Persoanelor în cadrul Poliției Locale a Municipiului Ploiești a fost declarat incompatibil. Este este acuzat că începând cu data de 02 aprilie 2019, exercită simultan cu funcția publică de conducere de șef Birou Evidența Persoanelor și calitatea de membru  al Comisiei pentru administrație publică și ordine publică din cadrul Consiliului Economic și Social (instituție publică), încălcând astfel prevederile art. 94, alin. (1) și alin. (2), lit. a) din Legea nr. 161/2003.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău