Prima reacție a Primăriei Ploiești la campania observatorulph.ro ”Tu ce ai schimba în cartier?”. Hai că se poate! :)

0

Primăria Ploiești reacționează la campania observatorulph.ro”Tu ce ai schimba, dacă ai putea, la tine în cartier?”, care i-a determinat pe mulți cititori să ne trimită imagini cu problemele din diverse zone ale orașului.

Astfel, după ce am publicat articolul ”Tu ce ai schimba la tine în cartier? Mentalitatea! O zonă de recreere din Ploiești, îngropată în mizerie – VIDEO”, reprezentanții Primăriei Ploiești ne-au transmis că au dispus salubrizarea și modernizarea zonei respective.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reamintim că în cadrul campaniei noastre poți veni cu orice propunere, de la soluții concrete, vizibile, până la aplicații sau soluții virtuale eficiente scriindu-ne pe adresa de mail redactie@observatorulph.ro sau lăsând un mesaj pe whatsapp la 0785 075 112

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău