Sondaj observatorulph.ro: Tu ce ai schimba, dacă ai putea, la tine în cartier?

3

În ultimii ani, Ploieștiul s-a transformat într-unul dintre cele mai murdare și poluate orașe ale României.

În acest context, observatorulph.ro a demarat campania ”Tu ce ai schimba, dacă ai putea, la tine în cartier?” prin care ne propunem să nu mai așteptăm ”să ni se facă””să ni se dea soluția salvatoare” și să trecem la fapte.

Vino cu orice propunere, de la soluții concrete, vizibile, până la aplicații sau soluții virtuale eficiente scriindu-ne pe adresa de mail redactie@observatorulph.ro sau lăsând un mesaj pe whatsapp la 0785 075 112

Puteți vota în cadrul sondajului de mai jos care sunt, în opinia dvs., cele mai grave probleme cu care vă confruntați în cartierul dvs:

 

 

3 COMENTARII

  1. As propune ca fiecare asociație de proprietari sa planteze câte un Cos de gunoi ( ceva antifurt și antidistrugere) in fata blocului, as propune ca oricine sa poată planta copaci oriunde exista un spațiu liber. Tot pe lângă blocuri. Nu săracim dacă ne gospodărim puțin și singuri. Ca ne mănâncă jegul și gunoaiele dacă nu punem mâna la treaba!

  2. Sunt una din victimile pavajului, sau mai bine zis a lipsei dalelor din spatele magazinuluiMega image centru. Cate mandate ar mai avea nevoie primaria ca sa rezolve aceasta problema care treneaza de cel putin 6 ani?

  3. Este nevoie de semaforizare sigura atat pt masini cat si pentru pietoni. La intersectia de pe Republicii se face verde pt masinile care vin dinspre cartierul Albert si dar si pt pietoni. Au fost nenumărate de situatii in care viata pietonilor a fost pusa in pericol. Acolo este un semafor cu cedeaza trecerea, bagat intre ramurile unui copac.
    In oras se circula cu mult peste viteza legala. Nu exista relantisoare nici macar in dreptul scolilor. Lipsei de educatie si responsabilitate a soferilor se adauga lipsa de responsabilitate a celor care sunt obligati sa asigure siguranta cetatenilor.

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău