Doi noi consilieri locali la Ploiești. Partidul Prahova în Acțiune și-a desemnat viitorii aleși locali

0

Partidul Prahova în Acțiune a anunțat cele două persoane care vor ocupa cele două funcții vacante de consilier local de la Ploiești, ca urmare a încetării mandatelor, înainte de termen, pentru doi aleși locali. Viitorii consilieri locali sunt Ștefan Alexandru și Cristian Ionescu.

Cele două posturi de consilieri locali din partea Partidului Prahova în Acțiune au devenit vacante la începutul lunii mai.

Citește și: Doi consilieri locali de la Partidul Prahova în Acțiune își pierd mandatele. Răzvan-Toma Stănciulescu a fost exclus din partid, iar Cristina Toma Cochinescu și-a dat demisia

Partidul Prahova în Acțiune a anunțat, vineri, că viitorii consilieri locali de la Ploiești din partea formațiunii politice vor fi Ștefan Alexandru și Cristian Ionescu.

Stefan Alexandru, „Dr. Alex”, cum i se spune, are 32 de ani. Este născut în Ploiești și este absolvent USAMV Cluj. Este medic veterinar la cabinetul veterinar Dr. Alex din Ploiești.

Cristian Ionescu are 28 de ani. A studiat la UPG Ploiești – Administrarea afacerilor, dar și în Turcia prin programe de studii Erasmus+, unde a lucrat în Instituții Publice. În prezent are propria afacere de educație financiară și fonduri europene, unde lucrează cu peste 40 de tineri, viitori antreprenori care, spune Cristian Ionescu, doresc să facă ceva pentru ei și pentru ceilalți.

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău