„Îmi fac griji pentru dumneavoastră (..) nu ar strica Lecitină” – Primarul Volosevici reacționează la acuzele din conferință de presă a PSD pe pagina de Facebook a ziarului Observatorulph.ro

0

Consilierul local George Botez și senatorul PSD, Radu Oprea, au criticat actuala administrație a Ploieștiului, în frunte cu primarul Andrei Volosevici într-o conferință de presă. Edilul le-a dat replica prin mai multe comentarii postate pe pagina de Facebook a ziarului Observatorul Prahovean.

Printre reproșurile făcute de aleșii social democrați se numără întârzierea demarării lucrărilor de reabilitare a pasajelor pietonale subterane din Bariera București, criza gunoiului și vegetația netunsă, de pe trotuare, care obligă pietonii să meargă pe carosabil, dar și lipsa marcajelor rutiere. Senatorul Oprea a solicitat și alocarea de fonduri suplimentare pentru asigurarea subvenției la gigacalorie în următorul sezon rece.

Observatorulph.ro a publicat informațiile din conferința de presă în articolul ”Primarul Ploieștiului, criticat de consilierii PSD. Ce notă îi dă avocatul Botez lui Volosevici și ce mesaj îi transmite – VIDEO”, iar primarul Andrei Volosevici a ales să le dea replica aleșilor PSD sub formă de comentarii, pe pagina de Facebook a ziarului nostru.

Iată ce mesaje a postat primarul Ploieștiului la articolul respectiv:

  • Alt „specialist” (n.r. senatorul PSD Radu Oprea) în ale administrației senator..deputat habar nu am ..povestește despre îngrijorarea dansului privind prevederea bugetara la subvenție căldură…a fost în aceeași măsură „ingrijorat” și în 2020 când psd deținea majoritatea ..deci decizia în CL ..si atunci au lăsat o datorie de 21 milioane..la termie repet..” din grija”!!
  • Dorința extraordinara a domnilor sus amintiți a fost asa de mare ..!!? Încât în 2020 nu au alocat buget pentru începerea lucrărilor!?? (n.r. cu referire la pasajele subterane din Bariera București)”
  • Trebuie sa recunosc ca tupeul exista! În 2012 doream sa întru în ADI deseuri în anumite condiții.. ma critica MAESTRUL Botez…am votat un buget de 19 milioane lei pentru salubritate..era citez inacceptabil..de aceea au cheltuit în acel an 27 milioane ( va rog sa nu ma credeți și sa verificati) strada pe care locuiește domnia sa ..a fost reabilitata în ultimii 8 ani (NU) domnia sa este votantul direct al Adi în aceste condiții și contractul încheiat în 2017 pe Ccp…si acum este mirat! Îmi fac griji pentru dumneavoastră, cu tot respectul maestre, dar probabil ceva Lecitina nu ar strica! (n.r. cu referire la criza gunoiului din Ploiești invocată de consilierul PSD Botez)

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău