Fii uman, adoptă o groapă. ”Pe strada Aleea Zamora din Ploiești, o groapă pune în pericol circulația rutieră”

0

După ce am relansat campania ”Fii uman, adoptă o groapă!”, cititorii observatorulph.ro au trimis pe adresa redacției numeroase cratere, identificate în trafic, mai ales la Ploiești.

Printre aceștia se numără și cititoarea Adina Catargiu, care a adoptat o groapă formată pe strada Aleea Zamora, în fața școlii pentru copiii cu nevoi speciale, din zona vest a Ploieștiului.

Aici tronează o groapă de toată frumusețea care pune în pericol circulația rutieră din zonă! Strada este foarte îngustă, iar parcarea este insuficienta în condițiile în care angajații DGASPC folosesc aceeași zona ca și proprietarii blocului cu 4 scări pentru a-și parca mașinile, astfel încât e imposibil să ocolești groapa”.

Așteptăm și alte gropi ”adoptate” pe mail, la adresa redactie@observatorulph.ro sau pe WhatsApp la numărul de telefon la 40785 075 112.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău