Mărcile Petrolul vor fi scoase la licitație de Primăria Ploiești. Câți bani cer autoritățile – Document

0

Consiliul Local Ploiești se întrunește astăzi, de la ora 13:00, în ședință extraordinară. Primul punct de pe ordinea de zi este proiectul privind scoaterea la licitație a celor 6 mărci Petrolul. Observatorulph.ro va transmite live ședința aleșilor locali. FOTO Document la finalul articolului.

Astfel, prețul de pornire al licitației pentru mărcile Petrolul este de 100.913 lei/an. Aceeași valoare este percepută pentru garanția de participare la licitație, iar taxa este de 6000 de lei. Durata contractelor este de doi ani.

Reamintim că echipa de fotbal Petrolul Ploiești mai are asigurată finanțarea doar până la sfârșitul lunii iunie, din fostul contract cu Veolia în perioada în care această companie era partener finanțator. După 1 iulie, Veolia va deveni doar un sponsor, valoarea aportului financiar fiind de numai 20% decât în anii trecuți (detalii AICI)

FOTO-Document proiectul privind scoaterea la licitație a mărcilor Petrolul Ploiești

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău