Un nou proiect cu finanțare de la Compania Națională de Investiții pentru orașul Plopeni

0

„Înființare alee pietonală cu sistem de iluminat public și amenajare sistem de colectare a apelor pluviale ( șanțuri betonate) pe DJ 102, partea dreaptă ( Bariera CF -Biserică), orașul Plopeni, județul Prahova”. Este denumirea completă a unui proiect pe care administrația locală din Plopeni l-a înaintat Companiei Naționale de Investiții, în vederea finanțării.

În urmă cu câteva zile, autoritățile locale au fost informate, printr-o adresă, că orașul a fost inclus pe lista-sinteză, asta însemnând că proiectul va obține fondurile necesare de la Ministerul Dezvoltării, prin CNI.

Acesta este al treilea proiect pentru care orașul Plopeni obține finanțare din sursa mai sus menționată. Celelalte două lucrări, una realizată, cealaltă în curs de finalizare, fac referire la modernizarea căminului cultural și construirea sălii de sport pentru Școala Generală din localitate. În total, vorbim, în aceste două cazuri, de o suma investită ce depășește cinci milioane de lei.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 40785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău