Regulament pentru trotinetele electrice închiriate în regim self-service la Ploiești. Primăria propune 50 de locuri de parcare, dar și amenzi de până la 2500 de lei pentru contravenții – FOTO-DOCUMENT

1

Primăria Ploiești a lansat în dezbatere publică un regulament cu privire la circulația trotinetelor electrice închiriate în regim self-service pe raza municipiului, precum și stațiile unde acestea pot fi parcate, dar și sancțiuni în cazul încălcării unor reguli privind circulația pe drumurile publice, inclusiv legate de parcarea acestor mijloace de transport.

Proiectul lansat în dezbatere publică prevede un număr de 50 de stații de parcare a trotinetelor electrice, cu o capacitate de 600 de locuri, în diverse zone ale orașului.

Totodată proiectul propuse prevede o serie de amenzi pentru utilizatorii trotinetelor electrice în cazul în care nu sunt respectate anumite reguli de circulație:

Conform regulamentului propus, constituie contravenție, care se sancționează cu amenzi cuprinse între 1.000 și 2500 de lei:

  1. Amplasarea pe domeniul public a trotinetelor electrice de către operatorii de flote de trotinete electrice fără avizul din cadrul Primăriei municipiului Ploiești, dispunându-se totodată ridicarea acestora de pe domeniul public de către Primăria municipiului Ploiești, prin SC Servicii Gospodărire Urbană
  2. Amplasarea pe domeniul public de către operatorii de flote de trotinete electrice a unui număr mai mare de trotinete decât cel aprobat de Primăria municipiului Ploiești, în baza documentației depuse.

Contravențiile ar urma să fie aplicate de polițiștii locali din cadrul Poliției Locală Ploiești.

Stațiile propuse pentru trotinetele electrice:

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 40785 075 112

1 COMENTARIU

  1. Primaria domunului Volosevici sa ne pupe in dos. Am sesizat prin mail SGU ca pe strada Carpati exista o dubita mercedes neagra PH-60-SOS, apartinand unui societati comerciale din zona, care parcheaza 24/24, 7 zile pe saptamana pe un loc cu plata. Intrebarea mea, cam cat plateste respectivul pe saptamana, luna, an ..o masina parcata in fata sediului SGU …sau e vorba de coruptie ??? Eu stau sa pandesc un loc de parcare in spatele blocului 33, str. Carpati, riveran fiind, pentru ca primaria a mai gasit un spatiu de unde sa faca rost de bani, dar ptr unii nu se aplica …

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău