Caietul de sarcini pentru salubritate se întoarce în Consiliul Local Ploiești. ANAP a identificat mai multe greșeli

1

Agenția Națională pentru Achiziții Publice (ANAP) a retransmis caietul de sarcini pentru salubritate la Ploiești, după ce au fost constatate mai multe greșeli. După remedierea aspectelor semnalate de ANAP, caietul de sarcini pentru salubritate se va reîntoarce în Consiliul Local Ploiești.

Luna trecută, pe 21 mai, aleșii locali ploieșteni au aprobat caietul de sarcini pentru scoaterea la licitație a serviciului de salubritate pentru căi publice.

Citește și: Consiliul Local Ploiești a aprobat caietul de sarcini pentru delegarea serviciului de salubritate pe căi publice. Primăria poate lansa licitația – VIDEO

Numai că, la aproape trei săptămâni de la votul în Consiliul Local Ploiești, municipalitatea este pusă în situația de a remedia anumite aspecte din documentația transmisă la ANAP.

„Caietul de sarcini a fost în analiza ANAP care a solicitat să facem anumite remedieri. Este vorba despre anumite exprimări și ni s-a solicitat să ne raportăm la anumite normative. Am primit solicitarea să facem aceste amendamente. Caietul de sarcini nu a fost respins de ANAP, ci ni s-a solicitat să facem niște amendamente”, a declarat pentru Observatorulph.ro Marilena Trofin, viceprimarul municipiului Ploiești.

Potrivit viceprimarului municipiului Ploiești după ce caietul de sarcini va fi completat cu amendamentele formulate de ANAP documentul se va reîntoarce în Consiliul Local Ploiești pentru aprobare.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 40785 075 112

1 COMENTARIU

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău