Ploiești – locuri de parcare ”rezervate” după bunul plac (foto)

1

Deși momentan nu a fost finalizat proiectul prin care în Ploiești să se poată rezerva oficial locurile de parcare, inventivitatea unora a luat-o înaintea autorităților.

Sesizarea unui cititor: ”Am și eu o întrebare: Cumva, o firmă are dreptul să-și ”ia de la ea putere” spații de parcare din spațiul public?

Din câte cunosc NU S-AU PUS ÎN VÂNZARE LOCURI DE PARCARE! Și chiar dacă s-ar fi pus, știu că legea prevede să nu ocupăm acele locuri (în cazul de față nu e parcare amenajată – cu toate că se știe că pe acea porțiune de 5 m NU SE CIRCULĂ și e folosită ca zonă de parcare!)

Vă ofer câteva fotografii din zona în care o firmă și-a permis să își rezerve câteva locuri.”

Practica ”rezervării” cu bolovani, tomberoane, capre metalice sau de lemn este una frecvent întâlnită pe domeniul public ploieștean. Ce aveți de făcut până la reglementarea legală a dreptului de a rezerva locuri de parcare? În cazul în care întâlniți astfel de situații, sunați la Poliția Locală Ploiești, 0244 513 255.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 40785 075 112

1 COMENTARIU

  1. Hai hai, faceti pasi! Sau „roti”, dupa caz… Un asemenea tupeu se intampla pe strada Logofat Tautu, FIX LANGA POLITIE!!!! Un agarici cu un „centru de acte” blocheaza locul de parcare din fata lui, practica intalnita si la alte asemenea firmulite, si ghici ce? Politia intoarce capul… Nu-mi spuneti ca nu ii vad, sunt pe strada pe care circula toata politia… Deci, ce sa mai zici despre asemenea intamplari prin multe alte zone? Sa mai deschidem discutia despre siguranta rutiera in general din Ploiesti? Hai hai, faceti pasi, rapid, ca va luati si o amenda ca incercati sa deranjati „organul”…

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău