Imaginea zilei la Ploiești. Containerele pentru deșeuri colectate selectiv, înconjurate de gunoaie

0

Problema gunoiului este departe de a fi rezolvată la Ploiești, din cauza deșeurilor menajere aruncate nu doar la colț de stradă, dar și în zona containerelor destinate colectării selective a deșeurilor. Contrariat din cale-afară de această situație, un cititor al Observatorulph.ro ne-a trimis la redacție mai multe imagini cu gunoaiele aruncate lângă un container pentru deșeuri colectate selectiv, în zona străzii Constantin Brezeanu, colț cu strada Moș Ion Roată.

Situația legată de problema deșeurilor menajere persistă în continuare la Ploiești, spre disperarea locuitorilor.

Un cititor al Observatorulph.ro ne-a transmis la redacție mai multe imagini din zona unui container destinat deșeurilor colectate selectiv. Containerul este înconjurat de deșeuri menajere de tot felul.

„Contrariat din cale afară de aspectul tipic indian al punctului de salubrizare (ghene de gunoi, plus containerele Primăriei pentru plastic, hârtie si metal) aflat pe strada Constantin Brezeanu (fosta Gloriei), colt cu Moș Ion Roată”, cititorul Observatorulph.ro susține că „situația în sine persistă de multa vreme, asemenea instantanee fotografiate azi în jurul orei 12.30 fiind întâlnite din două în două zile”.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 40785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău