Ploieștenii din Nord și 9 Mai așteaptă ca toaletarea spațiilor verzi să se facă și la ei. Nici locurile de joacă nu arată deloc bine

0

Sunt mai multe sesizări din diferite zone ale orașului, în legătură cu vegetația abundentă de pe domeniul public. Este adevărat și că unele imagini sunt din grădinile unor blocuri, acolo unde locatarii ar trebui să se ocupe.

Imaginile de la finalul textului au fosr surprinse în cartierele Nord și 9Mai, pe unde acțiunile SGU încă nu au ajuns.

Și dacă problema spațiilor verzi este în curs de rezolvare, pe pagina de facebook a SGU fiind postate aproape zilnic imagini de unde se acționează, problema locurilor de joacă rămâne în continuare una greu de rezolvat.

De reparat se repară, însă sunt distruse cu o viteză uimitoare, culmea nu de către copii, cei care ar trebui să se bucure de ele, ci de către indivizi trecuți de vârsta datului în leagăn, care consideră că aceste spații sunt numai bune de spart semințe, băut bere și alte activități…

Apelul SGU: ”Solicităm tinerilor să nu mai utilizeze obiectele de joacă destinate minorilor, întrucât acestea sunt confecționate pentru anumite grupe de vârstă, putând fi ușor deteriorate/distruse dacă sunt supuse unei sarcini necorespunzătoare.”

Soluția o reprezintă în continuare o prezență consistentă a polițiștilor locali în astfel de zone, în care să și aplice amenzi.

foto: cititori Observatorulph.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 40785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău