Grupurile de suporteri ai FC Petrolul, invitate la discuții la Primăria Ploiești

0

Primăria Ploiești a anunțat, luni, că primarul municipiului, Andrei Volosevici, invită grupurile de suporteri ai echipei de fotbal FC Petrolul Ploiești, constituite juridic, pentru o consultare în ceea ce privește pregătirea documentației necesare valorificării celor șase mărci aflate în patrimoniul municipiului.

Este vorba despre mărcile Petrolul 95, Petrolul 52, FC Petrolul Ploiești 1924, FC Petrolul, Fotbal Club Petrolul și Petrolul Ploiești.

„Întâlnirea va avea loc marți, 18 mai 2021, de la ora 15.00, la sediul Primăriei Municipiului Ploiești din Piața Eroilor nr. 1A”, a anunțat Primăria Ploiești.

Citește și: Ce se întâmplă cu Petrolul? Cele trei propuneri ale primarului Volosevici – Document

După ce Petrolul a ratat și în acest an promovarea în Liga I, în spațiul public au apărut mai multe variante cu privire la viitorul echipei.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău