Graffitti pe tramvaiele din Ploiești. Mai mulți tineri pasionați de artă stradală vor promova simbolurile orașului – VIDEO, FOTO

14

Tramvaiele din Ploiești vor avea o față nouă, cu ajutorul tehnicii graffitti. Mai mulți tineri pasionați de arta stradală vor promova simbolurile orașului. Primul tramvai a fost deja redecorat. Imagini la finalul textului.

Primăria municipiului Ploiești a anunțat, luni, că tramvaiele din Ploiești vor fi personalizate prin intermediul tehnicii graffitti.

„Primarul municipiului Ploiești, Andrei Liviu Volosevici, a răspuns pozitiv unei inițiative civice locale, prin intermediul căreia tramvaiele din municipiul nostru vor fi desenate personalizat. Un grup de tineri pasionați de arta stradală dorește ca, prin tehnica graffitti, tramvaiele care circulă în oraș să primească o înfățișare modernă și atractivă, prin intermediul căreia să fie promovată artistic imaginea Ploieștiului, astfel, să ne reamintim și să le arătăm tuturor de ce suntem mândri că suntem ploieșteni. Cu imaginație și din dorința de a exprima aprecierea față de cel mai mare dramaturg român, Ion Luca Caragiale, primul tramvai a fost redecorat exterior în culori vii”, a precizat Primăria Municipiului Ploiești.

În spiritul acestei inițiative locale, potrivit Primăriei Ploiești, „vor fi personalizate, anul acesta, și celelalte tramvaie din municipiul nostru. Acestea vor fi brănduite cu simbolurile urbei noastre, din diferite domenii (cultură, sport, etc)”.

Potrivit Primăriei Ploiești, artistul ploieștean, care va realiza gratuit lucrările în cadrul acestui acest proiect, este Călin Silviu (https://www.facebook.com/mebssilviu ), recunoscut în rândul pasionaților de artă stradală cu semnătura MEBS.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

14 COMENTARII

 1. O tâmpenie. În loc sa scăpăm de toate mazgalelile de pe toți pereții acum facem și pe tramvaie. Facem mazgaleli în loc sa le vopsim decent! Rușine !

 2. Foarte frumos..decât galbenul ăla spălăcit și mizerabil. Pentru cei care sunt indignați, va placea galbenul spălăcit. Restul, problemelor, au alta discuție.Si Rosal și aspectul orașului…

 3. Ar trebui sa fie plătiți acești tineri pentru efortul depus de a ascunde vechimea și rugina acestor tramvaie antice ! Mai laudabila ar fi fost achiziționarea de tramvaie și autobuze noi.

 4. Pentru artist nota 10, pentru idee și lucrare.
  Dar galbene erau mai vizibile. Asa grafitate sunt șanse mai mari sa le deraieze un bemveu, chiar nu le mai vede.

 5. Pentru artist nota 10, pentru idee și lucrare.
  Dar galbene erau mai vizibile. Asa grafitate sunt șanse mai mari sa le deraieze un bemveu, chiar nu le mai vede.
  Sa vezi tamponări motivate de șoferi ca au căscat gura la tramvai…

 6. Decat ruginituri galbene, mai bine graffiti. Nu stiu cat este mai frumos sau nu, dar daca s-ar permite in toate domeniile posibile ca tinerii sa aiba initiative, fie ele bune sau mai putin bune, starea noastra generala ar fi mult mai buna.

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău