Strategie pentru sistemul de termoficare din Ploiești. Ședință extraordinară la Consiliul Local

0

Contractul de delegare prin concesiune a gestiunii serviciului public al județului cu energie termică în mod centralizat a fost încheiat pe o durată de 15 ani și prelungit, în 2019, până la 15 mai 2022. Aleșii locali ploieșteni sunt convocați, marți, 4 mai, la o ședință extraordinară pe ordinea de zi figurând proiectul de actualizare a studiului referitor la stabilirea modalității optime de alimentare cu energie termică a Ploieștiului.

Semnarea, în 2019, a noului act adiționat, prin care contractul de delegare a fost prelungit cu 3 ani și 14 zile, a venit la pachet cu o serie de clauze importante, care au inclus investiții, atât din partea Consiliului Județean Prahova, cât și Consiliului Local Ploiești.

Astfel, Consiliul Local Ploiești s-a angajat în realizarea de investiții în rețele de distribuție, pe baza proiectelor tehnice, în timp ce Consiliul Județean s-a angajat cu privire la înlocuirea arzătoarelor NOX, că măsură de protecție a mediului.

Pe termen mediu se propune demararea acțiunilor necesare pentru delegarea gestiunii serviciului public de alimentare centralizată cu energie termică, începând cu data de 15 mai 2022, iar pe termen lung se impune atragerea fondurilor necesare pentru reabilitarea sistemului de producere, transport, distribuție și furnizare.

Mai multe detalii AICI

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 40785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău