Lucrări cu fonduri europene la Câmpina și la Boldești-Scăeni. Anunțul Ministerului Dezvoltării

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației a anunțat semnarea a nouă contracte de finanțare, două dintre ele urmând să fie derulate în Câmpina și la Boldești Scăeni. Valoarea proiectelor din Prahova este de peste 22,3 de milioane de lei.

Cele nouă contracte de finanțare au o valoare de peste 106,2 milioane de lei și vor fi derulate prin Programul Operațional Regional (POR) 2014 – 2020, coordonat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației (MDLPA).

„Dintre acestea, 6 proiecte vizează modernizarea sistemului de iluminat public, a transportului în comun, precum și a infrastructurii educaționale și cultural-recreative”, a precizat MDLPA.

Municipiul Câmpina va beneficia, potrivit MDLPA, de o finanțare de 7.683.934,77 lei pentru reabilitarea, modernizarea și extinderea sistemului de iluminat public, iar orașul Boldești-Scăeni va primi 14.656.321,73 lei pentru îmbunătățirea serviciilor educaționale, cultural-recreative și a spațiilor publice urbane.

Mai multe detalii AICI.

Foto cu caracter ilustrativ

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău