Când simțul ridicolului te părăsește…Doamna viceprimar și bannerul cu ”spre centrul de vaccinare”

Orbecăiam pe străzile întortocheate ale urbei cu speranța că voi afla drumul. Căutam, dar nu aveam nici un indiciu. Nimeni nu-mi lumina calea…până a venit ea. Apoi totul a devenit atât de simplu! Drumul spre centrul de vaccinare mi se desfășura în față. Și asta grație ei. Femeie hotărâtă, dârză, determinată, pe scurt- omul potrivit. A făcut rost de niște bannere și mi-a deschis ochii. Mulțumesc din inimă tovarășa viceprimar!

Un text de Romeo Nan, colaborator al observatorulph.ro

În mod normal nu aș fi comentat în vreun fel realizările doamnei viceprimar al Ploieștiului. Mai întâi pentru că este la început de mandat. Apoi, face echipă cu Andrei Volosevici care, el și doar el va contabiliza orice succes sau insucces al administrației. Nu poți să ieși în evidență când faci echipă cu un astfel de primar. În cel mai bun caz, nu te faci de râs. Dar pentru asta, esențial este să nu te părăsească simțul ridicolului.

Când văd însă că doamna Magdalena Trofin, pe pagina dânsei de socializare postează o fotografie cu un banner felicitându-se pentru reușită, încep să-mi fac griji. Ce așteptări aveam de la dânsa și de la alianța care a adus-o în funcție nici nu mai contează.

Când chiar ea și nu adversarii ne flutură această realizare, îmi dau seama că de fapt nu face nimic. Dar ajunge acasă frântă de oboseală. Ce să mai spun? Mulțumim din inimă că ne împărtășiți aceste împliniri mărețe!

PS De v-ați putea imortaliza cumva respirația, ar fi frumos să dăm like. Știm că respirați pentru noi!

sursa foto: Facebook/Magdalena Trofin

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal

4 COMENTARII

  1. Tovarășul Romeo Nan, pare un îndemn ca lumea să se vaccineze. Că în zona noastră e mai greu….. Uitați-vă mai spre Ardeal, altă educație. Nu o cunosc dar pare un om cu echilibrat.

  2. Nu inteleg ce este ridicol. Daca indeamna lunea sa se vaccineze nu este nici pe departe ridicola , asta fiind datoria unui viceprimar sa doreasca binele comunitatii.

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău