Primăria Ploiești vrea să construiască două parcări supraterane. Alocări de fonduri în 2021 – Proiect

Primăria Ploiești a lansat în dezbatere bugetul local pentru anul 2021, iar pe lista de investiții figurează și două parcări supraterane, în zona centrală, dar și pe Democrației. Sumele pentru realizarea studiilor de fezabilitate vor fi acoperite din bugetul local.

Bugetul local pentru anul 2021 este în dezbatere publică și se estimează că la finele lunii aprilie va fi aprobat.

Anul acesta, pe lângă sumele prevăzute pentru lucrările la școli și drumuri, pe lista de investiții figurează și două parcări supraterane, în zona centrală și pe strada Democrației.

În proiectul de buget pentru anul 2021, pentru realizarea celor două studii de fezabilitate pentru parcări figurează suma totală de 200.000 de lei, câte 100.000 de lei pentru fiecare parcare.

Dacă proiectul pentru bugetul local va fi aprobat, sumele ar urma să fie asigurate din bugetul local.

Ultima parcare supraterană construită în Ploiești este cea de pe strada Cuza Vodă, care are o capacitate de 344 de locuri de parcare.

foto cu caracter ilustrativ

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal

1 COMENTARIU

  1. Faceti si la Cioceanu domnule Primar o parcare supraterana, ca exista destul spatiu linga[Biserica] ,foarte multi locatari de pe Domnisori si Marasesti sunt de acord sa va plateasca abonament lunar!

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău