Parcarea unui bloc din Ploiești s-a transformat în stație TAXI. Locatarii spun că au fost ”invadați” ilegal și că se tem să se certe cu taximetriștii

Stațiile Taxi sunt reglementate legal, fiind delimitate pentru ca acele locuri să nu fie ocupate sau obstrucționate. În niciun caz un astfel de loc nu poate fi aprobat într-o zonă unde i-ar priva pe locatari de un spațiu de parcare, aferent zonei de domiciliu.

Ploiești, strada Gheorghe Grigore Cantacuzino, parcarea blocului 1E. Imaginea trimisă de un cititor Observatorulph.ro arată cum parcarea blocului este mai degrabă o stație Taxi și mai puțin zona unde locatarii să își mai poată parca mașinile.

Sesizarea cititorului: ”Am și eu o curiozitate. De când parcarea blocului a devenit stație taxi? Este exclusiv Index, pentru că pe alții nu îi vezi. Aici sunt și acum, de dimineață, și când venim de la locul de muncă. Problema e că, atunci când venim și le spunem să se mute, începe scandalul.

Aveau stație peste drum, însă reclamațiile firmelor de acolo au dus la desființarea ei. Unii își făceau nevoile pe garduri sau pe gangul din perimetru. 

Legea spune că staționarea în vederea preluării comenzilor se face doar în stațiile taxi marcate și cu indicator stație taxi.”

Nu este normal ca taximetriștilor să nu le fie asigurat un perimetru într-o zonă cu densitate mare a populației, însă nici locatarii nu au vreo vină și nici obligația de a renunța la parcarea blocului. Semnalăm acum această anomalie, urmând să revenim cu punctul de vedere al administrației ploieștene și, sperăm, cel al reprezentanților Index.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău