Consultare publică pe tema regulamentului și calendarul oficial al alergărilor de trap, în 2021, la Hipodromul din Ploiești

Primăria Municipiului Ploiești organizează, miercuri, 7 aprilie, de la ora 15.00, consultare publică cu privire la proiectul de hotărâre privind aprobarea Regulamentului Curselor de Trap ce se desfășoară pe Hipodromul Ploiești pentru anul 2021 și Calendarului Oficial al Alergărilor de Trap în anul 2021.

Dezbaterea va avea loc la sala de ședințe a Primăriei Municipiului Ploiești, proiectul putând fi consultat pe pagina de internet a municipalității www.ploiesti.ro.

Propunerea de regulament și pentru Calendarul Oficial al Alergărilor de Trap în anul 2021 a fost postată în data de 15 martie a.c., la secțiunea Consiliul Local –Transparență Decizională, accesând următorul link:

http://www.ploiesti.ro/Transparenta%20decizionala/2021/REGULAMENT%20DE%20TRAP%202021%20CSM%20-PLOIESTI%20draft%20cl.pdf

„Înscrierile la cuvânt vor dura maxim 10 minute și se vor referi exclusiv la proiectul de hotărâre. Având în vedere situația pandemică actuală, se impune participarea  într-un număr limitat a persoanelor interesate, acestea fiind rugate să respecte regulile de distanțare socială și recomandările legale impuse în acest sens”, a anunțat Primăria Ploiești.

Consultarea publică va fi transmisă live pe pagina de internet a municipalității, www.ploiesti.ro, începând cu ora menționată.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău