Au început exproprierile în Prahova pentru autostrada A 7 Ploiești-Buzău

0

În Prahova a început procedura de expropriere pentru construcția tronsonului de autostradă A 7, Ploiești-Buzău. Printre primăriile care au anunțat demararea acestei proceduri se numără cea din Colceag.

”Costin Valentin Stan, primarul comunei Colceag, a semnat, astăzi, documentația pentru exproprierile de pe raza comunei necesare demarării proiectului autostrăzii A7 Ploiești-Buzău” a fost mesajul postat pe pagina de Facebook a instituției.

Reamintim că zilele trecute ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, a anunțat tot pe Facebook că a fost emis acord de mediu pentru autostrada A7 Ploiești – Buzău.

Autostrada Moldovei, A7, va lega Capitala de Moldova cel puțin până la Pașcani (unde va face joncțiune cu Autostrada Unirii A8). E posibil ca A7 să se continue mai departe până la Suceava și apoi până la granița cu Ucraina la Siret.

CNAIR a anunțat că sunt în lucru contractele pentru elaborarea studiilor de fezabilitate și proiectele tehnice pentru patru sectoare: Ploiești – Buzău, Buzău-Focșani, Focșani – Bacău și Bacău – Pașcani.

A 7 va avea 430 de kilometri și ar putea fi finanțată din fonduri europene.

Recent, CNAIR a postat pe Facebook modelarea interactivă 3D pentru Autostrada Ploiești – Buzău realizată de Consitrans SRL, companie care a câștigat și licitația pentru SF-ul autostrăzii Ploiești-Comarnic-Brașov. Detalii și VIDEO AICI

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 40785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău