Consiliul Județean Prahova, parteneriat cu județele Buzău și Vrancea pentru atragerea unei finanțări de aproximativ 150 de milioane de euro

0

Aleșii județeni au aprobat, joi, un nou proiect de hotărâre, care vizează realizarea unui parteneriat cu județele Buzău și Vrancea, în vederea atragerii de finanțare în domeniul infrastructurii în zonele de pomicultură și viticultură. Suma care va putea fi accesată este de aproximativ 150 de milioane de euro.

Ședința Consiliului Județean Prahova a avut loc, joi, proiectul aflat pe ordinea de zi vizând atragerea de finanțare în domeniul Investițiilor Teritoriale Integrate (ITI), în baza unui parteneriat derulat cu județele Buzău și Vrancea.

„În baza parteneriatului pe Investiții Teritoriale Integrate (ITU) urmează să fie deschisă o finanțare în urma căreia vom încerca să accesăm în jur de 150 de milioane de euro, sume cu destinația de dezvoltare, infrastructură – economică în zonele de pomicultură și viticultură”, a precizat Dumitru Tudone, vicepreședintele Consiliului Județean Prahova.

Parteneriatul va fi realizat între Consiliul Județean Prahova, Consiliul Județean Buzău și Consiliul Județean Vrancea, precum și cu Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Ținutul Buzăului.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 40785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău