Lista completă a localităților în care va avea loc extinderea rețelei de gaze în Prahova. Primăria Urlați s-a înscris în proiect

0

Aleșii județeni din Prahova au aprobat, vineri, un nou proiect de hotărâre care vizează asocierea cu localitățile din județ pentru extinderea rețelei de distribuție gaze. Primăria Urlați a solicitat să se înscrie în proiect. Foto listă localități la finalul textului.

Proiectul aflat, vineri, pe ordinea de zi a vizat asocierea Consiliului Județean Prahova cu 43 de localități din județ.

Noutatea este că inclusiv Primăria Urlați a transmis o adresă prin care solicită să facă parte din asociere.

Pe lista localităților vizate de acest proiect figurează Albești Paleologu, Ariceștii Rahtivani, Bălțești, Bănești, Bărcănești, Berceni, Brebu, Bucov, Ceptura, Cocorăștii Colț, Cornu, Drajna, Drăgănești, Dumbrava, Filipeștii de Pădure, Filipeștii de Târg, Florești, Gherghița, Gornet, Gura Vitioarei, Iordăcheanu, Lipănești, Mănești, Păcureți, Păulești, Plopu, Podenii Noi, Poiana Câmpina, Poienarii Burchii, Predeal Sărari, Provița de Jos, Provița de Sus, Puchenii Mari, Râfov, Scorțeni, Surani, Șirna, Telega, Târgșoru Vechi, Tinosu, Valea Călugărească, Breaza și Urlați.

În urma asocierii ar urma să fie realizate documentațiile tehnico-economice pentru extinderea rețelei de distribuție a gazelor naturale.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 40785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău