Motivul pentru care ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a venit la Ploiești – VIDEO

0

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a fost prezent, joi, la Ploiești. Motivul vizitei l-a reprezentat, pe de o parte Ziua Poliției Române, dar pe de altă parte au fost analizate posibilele măsuri care vor fi stabilite pentru următoarea perioadă, pe Valea Prahovei, în contextul situației epidemiologice.

Întâlnirea cu reprezentanții administrației județene din Prahova, dar și cu reprezentanții structurilor MAI din județ a avut loc la Palatul Administrativ din Ploiești.

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a precizat, într-o declarație în exclusivitate pentru Observatorulph.ro, că a dorit ca de Ziua Poliției Române să fie alături de colegii săi, din structurile Ministerului Afacerilor Interne, în special ale Poliției Române.

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a mai anunțat că a venit la Ploiești, pentru că astăzi va fi adoptată o nouă hotărâre a Comitetului Național pentru Situații de Urgențe cu reglementări în ceea ce privește măsurile de protecție sanitară, inclusiv pentru stațiunile de pe Valea Prahovei.

„Este foarte important cum ne organizăm în toate județele, dar mai cu seamă, aici, la Prahova, pentru tot ce înseamnă Valea Prahovei, în stațiunile montane de pe Valea Prahovei”, a precizat Lucian Bode, ministrul Afacerilor Interne.

La întâlnirea de astăzi au participat președintele Consiliului Județean Prahova, Iulian Dumitrescu, precum și prefectul județului, Cristian Ionescu.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 40785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău