Prioritățile din 2021 de la Ploiești. Anunțul primarului Andrei Volosevici – VIDEO

2

Primarul municipiului Ploiești, Andrei Volosevici, a anunțat, joi, o serie de priorități pentru 2021. Reluarea lucrărilor de canalizare din Mitică Apostol, dar la alte standarde, refacerea drumurilor, demararea unui program coerent pentru efectuarea de marcaje, dar și executarea lucrărilor necesare pentru autorizarea ISU a școlilor, precum și demararea lucrărilor la cel puțin o parcare supraetajată sunt numai câteva din proiectele care se doresc a fi implementate la Ploiești.

Anul 2021 a început cu stângul, având în vedere că bugetul național a fost aprobat de abia în luna martie.

În ciuda acestui dezavantaj, primarul municipiului Ploiești s-a arătat optimist cu privire la implementarea, în următoarele luni, a unor proiecte care țin în special de infrastructura orașului.

Pe lista de priorități figurează continuarea lucrărilor de canalizare din Cartierul Mitică Apostol. În plus, vestea cea mai bună a venit luna trecută când Apele Române și-au exprimat acordul pentru realizarea mini-stației în Cartierul Mitică Apostol, fapt care ar aduce inclusiv o economie la bugetul local.

Citește și: Realizarea mini-stației de epurare în Cartierul Mitică Apostol a primit acordul Administrația Națională Apele Române. Anunțul Primăriei

Tot pe lista de priorități ar fi și locurile de joacă din municipiu. Asta în condițiile în care, numai anul trecut au fost desființate în Ploiești 27 de locuri de joacă. Primarul municipiului Ploiești, Andrei Volosevici, a susținut că mai multe firme care își desfășoară activitatea în Ploiești și-au arătat disponibilitatea de a sponsoriza anumite lucrări la nivelul locurilor de joacă.

Alte peste 8 milioane de lei reprezintă valoarea estimată care va fi alocată pentru autorizările ISU a școlilor.

În plus, primarul municipiului Ploiești a anunțat că anul acesta vor începe lucrările la cel puțin una dintre cele trei parcări supraetajate care se doresc a fi realizate.

Citește și: Primăria Ploiești propune amenajarea unor noi parcări. Zonele vizate – VIDEO

Tot ca investiție prioritară, primarul municipiului Ploiești a anunțat, încă de la începutul anului, construirea unui nou spital municipal.

Detalii pe tema proiectelor prioritare din 2021 vor fi incluse în viitorul proiect de buget local, dată la care vom putea prezenta și sumele propuse pentru lucrările care vizează infrastructura bugetului.

Video – primarul municipiului Ploiești

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

2 COMENTARII

  1. Deci avem priorități noi? Nu zic ca nu sunt binevenite. Ma bucur chiar.
    Pe cele vechi le-am realizat deja. Adica (printre altele), pasajele subterane de pe Bulevardul Bucuresti, legatura Gara Sud-Gara Vest (prin strada Libertatii), largirea str. Cantacuzino la Podul Inalt, noua Piata Centrala Hale, pasajul subteran Wilmark (fosta OMNIA), s.a.

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău