Șoferii care parchează ilegal în Ploiești, amendați de polițiștii locali – DOCUMENTUL Primăriei

Primăria Ploiești a început sancționarea șoferilor care parchează ilegal, prin intermediul polițiștilor locali și a blocării sau ridicării mașinilor acestora prin SGU. Cel puțin asta reiese dintr-un document transmis de autoritățile locale redacției noastre.

Mai mulți cititori ne-au sesizat că din cauza mașinilor parcate ilegal în Ploiești pot fi victima unor accidente grave. Este vorba de mașini oprite lângă sau pe trecerile pentru pietoni sau pur și simplu în intersecții, vizibilitatea celorlalți șoferi fiind aproape zero.

Citește și Mașinile parcate neregulamentar, ridicate de SGU Ploiești. 10 sesizări pentru astfel de intervenții, de la începutul anului 2021

Mașini parcate ilegal în intersecție, la 100 de metri de două parcări supraterane

Un cititor ne-a trimis fotografiile de mai jos cu următorul mesaj: ”La intersecția străzilor Gheorghe Doja și Cuza, zilnic sunt mașini parcate care reduc vizibilitatea șoferilor care ies în strada cu sens unic.  Mai ales dacă ceilalți șoferi vin cu viteză, dinspre Omnia, riscul de a produce un accident rutier este foarte mare. Menționez că aceste mașini sunt lăsate în intersecție, la 100 de metri de două parcări supraterane, deci scuza mă grăbeam și nu aveam unde parca pică…”

Detalii și foto aici: Pericol major de accidente în Ploiești din cauza mașinilor parcate ilegal pe treceri de pietoni sau în intersecții – FOTO

Ca reacție la sesizările cititorilor observatorulph.ro, reprezentanții Primăriei Ploiești au transmis redacției noastre că polițiștii locali au început să-i amendeze pe șoferii care parchează ilegal:

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal

5 COMENTARII

  1. Acolo sânt mulți țărani care vin cu masina la lucru.Iar uzina lu’ peşte , deşi dispune de suficient teren , în loc să-şi amenajeze propria parcare în interior…

  2. Dar pe când onorata Primărie va termina de identificat locurile pentru parcarea de reședința? Să ia exemplu de la Buzău, la ceea ce face Primăria de acolo. Dar pe când Politia (și cea locala) va trece la amenzi pentru parcarea și în alte locuri interzise? De exemplu, Strada Traian Moșoiu este supraaglomerata, deși are semn de interzis cu excepția riveranilor. Dar problema este nu ca nu poți parca, dar de multe ori nici nu poți intra.

  3. A văzut cineva un proces verbal pentru parcare ilegala în Ploiești? De fapt vin cei de la SGU, blochează roata și percep o taxa de deblocare care constituie venit al unui SRL! O ilegalitate sancționată cu alta (amenda trebuia sa fie venit al statului)! Plus ca se mai și blochează străzile aiurea.

  4. Pai pana acum nu erau amendati cei care opreau „ilegal”? In noiembrie 2020 am fost amendat de politia locala pentru ca am indraznit sa opresc pe str. Cuza Voda, in fata BRD, pentru ca pasagerul din dreapta sa coboare. Domnii politisti locali, care au plan de amenzi, au spus ca pot contesta procesul verbal daca sunt nemultumit. Cum poti demonstra instantei ca ai dreptate? Este un alt mod de a aduce bani la buget. Sunt de acord sa amendeze pe cei care opresc oriunde, pun masina pe avarie si mergt sa bea cafeaua la terasa.

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău