Prefectul de Prahova a fost demis. Va fi reinstalat în funcție pe criterii politice -UPDATE Au fost demiși și subprefecții

Guvernul a decis eliberarea din funcție a tuturor prefecților pentru a putea face numiri în această funcție pe criterii exclusiv politice, după ce legislația a fost modificată recent.

UPDATE 2 A fost publicată în Monitorul Oficial decizia de renumire în funcția de prefect de Prahova a lui Cristian Ionescu.

UPDATE 1 Tot astăzi au fost publicate în Monitorul Oficial și deciziile privind eliberarea din funcție a celor doi subprefecți Mădălina Petcu și Constantin Brezoi.

Știrea inițială

Printre prefecții demiși, conform deciziilor publicate astăzi în Monitorul Oficial, se numără și Cristian Ionescu de la Prahova.

Acesta urmează să fie reinstalat în funcție zilele următoare, la propunerea conducerii PNL Prahova.

Atribuțiile sale vor fi preluate temporar de unul dintre cei doi subprefecți Mădălina Petcu sau Constantin Brezoi.

Și aceștia vor fi schimbați din funcție, însă nu vor mai prinde un nou mandat pentru că au fost susținuți de ALDE, respectiv PMP, partide care nu mai sunt parlamentare și nu sprijină actuala coaliție de guvernare.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău