Spitalul Municipal Ploiești va avea în structură două noi compartimente pentru gastroenterologie și recuperare neurologică

0

Un proiect de hotărâre al Consiliului Local Ploiești vizează modificarea structurii organizatorice a Spitalului Municipal Ploiești. Dacă proiectul va fi aprobat, unitatea medicală va avea două noi compartimente, de gastroenterologie, respectiv de recuperare neurologică.

Proiectul de hotărâre prevede modificarea structurii organizatorice a Spitalului Municipal Ploiești, unitate medicală aflată în subordinea Consiliului Local Ploiești, cu menținerea numărului de paturi, dar cu înființarea a două noi compartimente.

„Este o veste bună, pentru că proiectul vizează un compartiment nou de Gastroenterologie, precum și unul de Recuperare Neurologică”, a declarat Magdalena Trofin, viceprimarul municipiului Ploiești.

Dacă proiectul de hotărâre va fi aprobat Secția de Medicină Internă va funcționa cu o structură de 60 de paturi, din care Compartimentul de Gastroenterologie nou va funcționa cu o structură de 10 paturi.

La rândul său, Secția de Recuperare, medicina fizică și Balneologie va funcționa cu o structură totală de 50 de paturi din care 210 patru vor fi alocate pentru Compartimentul Recuperare Neurologică nou înființat.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău