Noul director al RASP Ploiești, Zoia Staicu, și-a dat demisia din Consiliul Local Ploiești

Alesul local PNL Zoia Staicu și-a depus, joi, cererea de demisie din Consiliul Local Ploiești, ca urmare a numirii în funcția de director interimar al Regiei Autonome de Servicii Publice Ploiești.

Aflată la cel de-al doilea mandat de consilier local, Zoia Staicu a candidat la alegerile locale din 27 septembrie 2020 pe listele PNL.

Demisia din Consiliul Local Ploiești vine la o zi după ce Consiliul de Administrație al Regiei Autonome de Servicii Publice (RASP) Ploiești a emis hotărârea prin care alesul local Zoia Staicu a fost numită în funcția de director interimar, post rămas vacant după ce Raul Petrescu și-a dat demisia.

Contactată telefonic, joi, noul director al RASP Ploiești, Zoia Staicu, a confirmat că și-a dat demisia din funcția de consilier local, cerere fiind înaintată către Consiliul Local al Municipiului Ploiești.

Citește și: Numire la RASP Ploiești. Zoia Staicu, noul director interimar

Cererea de demisie se va afla pe ordinea de zi a viitoarei ședințe a Consiliului Local Ploiești, care trebuie să ia act de vacantarea unui mandat de consilier local.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0726 221 596 pe WhatsApp sau Signal

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău