Precizări cu privire la etapa a II-a de vaccinare din Ploiești. Unde vor funcționa punctele de vaccinare

Viceprimarul municipiului Ploiești, Magdalena Trofin, a făcut, vineri, o serie de precizări cu privire la etapa a II-a de vaccinare care se va desfășura și la Ploiești, inclusiv privind centrele de vaccinare amenajate de municipalitate.

Înscrierea în etapa a II-a de vaccinare a debutat vineri, la nivel național, cu mici sincope, în sensul că platforma nu a fost funcțională la ora 15.00.

STS a precizat, vineri, că noua platformă, https://programare.vaccinare-covid.gov.ro/, a fost optimizată pentru a facilita înscrierea persoanelor vulnerabile – adulți cu vârsta de peste 65 de ani și bolnavi cu afecțiuni cronice.

În acest moment platforma https://programare.vaccinare-covid.gov.ro/ este disponibilă și poate fi accesată la nivel național, în vederea programării pentru vaccinare.

Viceprimarul municipiului Ploiești, Magdalena Trofin, a anunțat vineri, în timpul ședinței Consiliului Local Ploiești, că pe lângă centrele de vaccinare de la nivelul spitalelor din municipiu, Primăria a amenajat două centre de vaccinare, la fostul Liceu Tehnologic Ludovic Mrazek, dar și la Colegiul Național Al. I. Cuza.

„Referitor la municipiul Ploiești, de luni (n.r. 18 ianuarie) vor fi deschise două centre de vaccinare amenajate de Primăria Municipiului Ploiești. Cele două centre de vaccinare sunt în incinta fostului Liceu Ludovic Mrazek, cu două puncte de vaccinare, și cel de-al doilea centru este la Colegiul Național Al. I. Cuza, cu patru puncte de vaccinare. Toate dotările din aceste centre de vaccinare au fost efectuate de către Primăria Municipiului Ploiești, materiale sanitare, medicamente, dezinfectante, alte obiecte de inventar, inclusiv contractul pentru eliminarea deșeurilor medicale rezultate din urma vaccinării”, a precizat Magdalena Trofin, viceprimarul municipiului Ploiești, care a mulțumit public conducerii celor două spitale din subordinea Consiliului Local Ploiești, care au sprijinit municipalitatea atât cu informații, cât și cu diverse materiale pentru funcționarea celor două centre.

Citește și: Astăzi începe etapa a doua de vaccinare anti-covid a milioane de români. Cine se poate programa și cum

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0726 221 596 pe WhatsApp sau Signal

1 COMENTARIU

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău