Constantin Grigore este noul director interimar al CSM Ploiești

Constantin Grigore, fost consilier local PNL în perioada 2018-2020, va fi detașat director la CSM Ploiești.

În prezent, acesta ocupă funcția de consilier personal al primarului Ploieștiului, Andrei Volosevici.

Absolvent al Facultății Management Financiar -Contabil, Grigore își propune refacerea bazelor sportive din Ploiești.

Reamintim că astăzi aleșii locali au fost convocați la ședință extraordinară, unicul proiect de pe ordinea de zi fiind stabilirea unei noi proceduri și a unor noi criterii pentru organizarea concursului pentru ocuparea postului de director la CSM Ploiești.

Postul de director la Clubul Sportiv Municipal Ploiești este vacant din octombrie 2020. La acea dată, Ștefan Grozea și-a înaintat cererea de încetare a contractului de muncă, cu acordul părților, începând cu 1 octombrie.

Postul de director va fi ocupat în urma unui concurs la care se vor putea înscrie numai candidații cu o vechime în specialitatea ocupării funcției de minim 7 ani.

Mai mult, doritorii unui astfel de post trebuie să aibă studii universitare, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă – în ramuri precum: științe – științe juridice/științe administrative/științe economice/știința sportului și educației fizice.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0726 221 596 pe WhatsApp sau Signal

1 COMENTARIU

  1. Vă rog să aduceți acasă baschetul prahovean.Baietii noștri sunt plecați prin alte părți.Va rog frumos sa ne aduceți băieții acasa…ați face o echipa frumoasa la Ploiesti.E păcat de orașul nostru sa nu avem o echipă în LNB cum au:Ciuc,Tg Jiu,Focșani,Constanta,etc.

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău