Programul la Serviciului Evidența Informatizată a Persoanelor din Ploiești din 25 ianuarie. Cum se poate face programarea online

Primăria Ploiești, prin Serviciul Public Local Comunitar de Evidență a Persoanelor Ploiești, a anunțat că, activitatea cu publicul în cadrul Serviciului Evidența Informatizată a Persoanelor se va desfășura, începând cu data de 25 ianuarie 2021, prin intermediul a două ghișee. Pentru programări, programarea se poate realiza online.

La Serviciul Evidență Informatizată a Persoanelor, din cadrul Serviciul Public Local Comunitar de Evidență a Persoanelor Ploiești, începând cu data de 25 ianuarie, vor funcționa două ghișee.

Programul se va desfășura astfel: luni, în intervalul 8.30 – 14.30. După orele 14.30 va avea loc igienizare, lucrări de birou.

Marți, programul se va derula în intervalul 8.30 – 14.30, iar după orele 14.30 igienizare, lucrări de birou.

Miercuri, programul de lucru se va derula în intervalele 8.30 – 13.00 și 15.30 – 18.30, iar între orele 13.00-15.30 vor avea loc lucrări de igienizare și dezinfecție.

Joi, programul de lucru cu publicul va avea loc în intervalul 8.30 – 14.30, iar după orele 14.30 vor avea loc lucrări de igienizare și lucrări de birou.

Vineri, programul de lucru cu publicul se va derula în intervalul 8.30 – 13.00, iar după orele 13.00 vor avea loc lucrări de igienizare, lucrări de birou, iar după ora 14.00 vor avea loc operațiuni de dezinsecție.

„Menționăm că, în vederea respectării regulilor de distanțare fizică, documentele în vederea obținerii actelor de identitate se depun doar în baza programărilor online. Programările pentru „EVIDENŢA PERSOANELOR” se efectuează la Ghişeele 1 si 2, accesând următorul link: http://ploiesti.agentiawebmagnat.ro/programare-carte…”, a anunțat Primăria Ploiești.

Primăria Ploiești a precizat că, potrivit Art. 4 alin. (5) din Legea nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, „valabilitatea documentelor eliberate de instituțiile și autoritățile publice, precum și de entitățile private autorizate conform legii se menține pe toată perioada stării de alertă, precum și pentru o perioadă de 90 de zile de la încetarea acestei stări.”

De asemenea, în conformitate cu OUG nr.97/2005, termenul de soluționare a cererilor pentru eliberarea unui act de identitate este de până la 30 de zile de la data înregistrării cererii la serviciul public comunitar de evidență a persoanelor.

„În situații deosebite, termenul poate fi prelungit cu cel mult 15 zile de către șeful serviciului public comunitar de evidență a persoanelor. Municipalitatea ploieșteană le mulțumește cetățenilor pentru înțelegere și îi roagă să respecte regulile stabilite de autorități în această perioadă”, se mai precizează în anunțul Primăriei Ploiești.

Ai un pont? Contactează-ne pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău