Protest cu tentă politică la Primăria Ploiești. Trei votanți PNL, acuzații la adresa unor direcții din Primăria Ploiești – VIDEO

Protestatarii susțin că sunt victime ale unor abuzuri comise de unii funcționari publici din Primăria Ploiești  și solicită destituirea acestora, dar și a angajaților simpatizanți ai PSD. Primarul Ploieștiului, Andrei Volosevici, a anunțat că va analiza situațiile reclamate, strict din punct de vedere administrativ. „Aștept un raport pe tema aspectelor reclamate, strict din punct de vedere administrativ. Nu voi comenta alte aspecte de natură politică!”, a precizat edilul Ploieștiului.

Protestul de la Primăria Ploiești a fost autorizat încă de săptămâna trecută, de Comisia de avizare a Adunărilor Publice.

Dotați cu pancarte, cei trei protestatari, care susțin că au votat PNL, au solicitat, miercuri, ca angajații care au comis abuzuri să fie destituiți din funcții, dar au lansat acuze și la adresa foștilor consilieri PSD, solicitând ca angajații din administrație care sunt înregimentați în PSD să fie demiși.

Doi dintre protestatari susțin că sunt victime ale unor abuzuri cu privire la două spații comerciale. Cel de-al treilea protestatar, o femeie care locuiește împreună cu alți opt membri ai familiei într-o cameră închiriată de la Primăria Ploiești, reclamă faptul că Direcția de Patrimoniu nu îi permite extinderea locuinței, deși, inițial, și-a dat acordul pentru acest lucru.

Contactat telefonic, primarul municipiului Ploiești, Andrei Volosevici, susține că a solicitat un raport cu privire la aspectele semnalate de cei trei protestatari, dar strict din punct de vedere administrativ.

„Momentan nu am cum să comentez. Aștept mâine de dimineață un raport cu privire la aspectele sesizate. Nu voi comenta alte aspecte de natură politică. Primarul Ploieștiului trebuie să aibă grijă de toți ploieștenii”, a declarat Andrei Volosevici, lăsând să se înțeleagă că analiza nu va include aspectele semnalate din punct de vedere politic.

Protestul a fost autorizat pe durata mai multor zile.

Ai un pont? Contactează-ne pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău