Dezbatere publică la Ploiești, pe tema Planului integrat de calitate a aerului din municipiu și comuna Brazi

Primăria Ploiești a anunțat, marți, 12 ianuarie, că va avea loc o dezbatere publică privind propunerea de elaborare a Planului integrat de calitate a aerului în municipiu și comuna Brazi. Ploieștenii pot transmite propuneri pe site-ul Regiei Autonome de Servicii Publice și trebuie să anunțe dacă intenționează să participe.

Primăria Ploiești, prin Regia Autonomă de Servicii Publice Ploiești, a precizat că dezbaterea publică este programată să aibă loc, miercuri, 20 ianuarie 2021, începând cu ora 17.00, la Sala Europa a Palatului Administrativ din Ploiești, situat pe Bulevardul Republicii nr. 2-4.

Propunerea de elaborare a planului poate fi consultată la sediul administrației publice locale/județene, precum și pe pagina de internet a municipalității www.ploiesti.ro.

„Cetățenii pot transmite, în scris, comentarii/întrebări/opinii, privind propunerea amintită, la adresa de mail: protectiamediului@rasp.ro , până la data de 19.01.2021”, a precizat Primăria Ploiești, precizând că „persoanele interesate trebuie să anunțe intenția de participare la adresa de mail protectiamediului@rasp.ro , pentru a se asigura respectarea măsurilor privind distanțarea fizică”.

Ai un pont? Contactează-ne pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău