Cât câștigă angajații Primăriei Ploiești. Un director executiv are un salariu brut de 12.418 lei/lună – foto-document

0

Angajații Primăriei Ploiești sunt printre cei mai bine plătiți funcționari publici din Prahova. Un director executiv, conform datelor publicate pe site-ul Primăriei Ploiești, în septembrie 2020, are un salariu brut de 12.418 lei. Funcționarii publici beneficiază, pe lângă salariu, de voucher de vacanță și de indemnizația de hrană, iar în anumite situații inclusiv de sporuri.

Conform datelor publicate pe site-ul Primăriei Ploiești, primarul municipiului are o indemnizație brută de 18.720 lei/lună, în timp ce indemnizația brută a viceprimarilor este de 16.640 de lei/lună.

Un director executiv din cadrul Primăriei Ploiești are un salariu de bază de 12.418 lei/lună., iar un șef de serviciu din Primăria Ploiești are un salariu de bază de 10.691 de lei/lună, în timp ce un șef de birou are prevăzut un salariu de bază de 10.234 de lei/lună.

În cazul personalului contractual, un șef de serviciu are un salariu de bază de 9.256 de lei/lună, în timp ce un casier are salariul de bază de 2870 de lei/lună, iar un paznic are salariul de bază de 3.078 de lei/lună, aceeași sumă fiind prevăzută în cazul muncitorului calificat – treapta profesională I, dar și în cazul șoferului – treapta profesională I.

Pe lângă sumele prezentate, funcționarii publici din administrația locală beneficiază de vouchere de vacanță, dar și de indemnizație de hrană.

Astfel, la nivelul Primăriei Ploiești, conform datelor publicate în septembrie 2020, pentru voucherele de vacanță, în 2020, a fost prevăzută suma anuală de 447.618 lei, iar pentru indemnizația de hrană prevederea bugetară anuală a fost de 862.797 lei

Precizăm că, la finele anului trecut, Guvernul a înghețat salariile și sporurile personalului din administrația centrală, dar și din administrația locală.

Astfel, în anul 2021 se mențin în cuantum brut salariile și sporurile de care beneficiază personalul care ocupă funcții în administrație, inclusiv pentru cei care ocupă funcții de demnitate publică.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău