Primăria Ploiești anunță noi măsuri de restricționare a traficului rutier și pietonal pe mai multe poduri

0

Primăria Municipiului Ploiești informează comunitatea locală că s-a hotărât prelungirea termenului referitor la închiderea  totală, în regim  de  urgență, a traficului  auto și pietonal, până luni, 04.01.2021, în următoarele zone:

  • Podul peste pârâul Dâmbu care face legătura între str. Muzelor – str. Apelor;
  • Podul peste pârâul Dâmbu care face legătura între str. Cometului – str. Apelor;
  • Podul peste pârâul Dâmbu care face legătura între str. Oborului – str. Cornățel;
  • Podul peste pârâul Dâmbu în dreptul depozitului Kober;
  • Pasarela ce face legătura între str. Neajlov – str. Apelor;
  • Pasarela ce face legătura între str. Bădești – str. Cornățel;
  • Pasarela ce face legătura între str. Cornățel și sensul giratoriu de la Dedeman;

De asemenea, s-a stabilit  restricționarea traficului rutier, pe podul de peste pârâul Dâmbu din strada Ștrandului (zonă AFI) și pe strada Mihai Bravu – 1 bandă pe sens cu restricționarea vitezei la 30km/h, precum și amplasarea unor indicatoare rutiere cu semnificația ″Drum cu denivelări″ sau ″Denivelări pentru limitarea vitezei″.

Se vor monta realantisoare pe fiecare sens pe podul de peste Dâmbu (sens giratoriu AFI / strada Gh.   Doja) și pe str. Mihai Bravu, precum și indicatoare rutiere cu semnificația ″Drum cu denivelări″ sau ″Denivelări pentru limitarea vitezei″;

Totodată, pe podul de peste pârâul Dâmbu din strada Mircea cel Bătrân, se va  restricționa viteza la 30km/h și tonajul la 3,5 tone.

Menționăm că, tot în regim de urgență,  se va închide traficul  pietonal,  pe  pasarela  ce  face  legătura  între  strada Bădești – strada Apelor.

Deciziile au fost luate în cadrul Comisiei Municipale pentru Transport și Siguranța Circulației, constituită prin Dispoziția primarului Municipiului Ploiești, Andrei Liviu Volosevici.

Municipalitatea ploieșteană îi roagă pe cetățeni să respecte aceste hotărâri și utilizeze rute ocolitoare, acolo unde este cazul.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău