Alegeri parlamentare 2020. Pregătiri pentru amenajarea secțiilor de votare din Ploiești

Primăria Ploiești se pregătește pentru amenajarea secțiilor de vot din municipiu pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie. Administrația locală a publicat caietul de sarcini și documentația de atribuire pentru viitorul contract care vizează dotarea tehnico-materială a secțiilor de votare pentru desfășurarea în bune condiții a scrutinului.

Achiziția directă se va face exclusiv prin catalogul electronic SEAP și va fi finalizată prin încheierea unui contract de prestare servicii. Detaliile tehnice și oferta financiară vor fi postate in catalogul electronic SICAP (www.e-licitatie.ro) până la data de 25.11.2020, orele 16:00.

Valoarea estimativă a contractului de amenajare și dotare a celor 157 de secții de votare din municipiu este de 66.000 de lei.

La ședința Consiliului Local Ploiești, din data de 26 noiembrie, se va propune o suplimentare, cu 50.000 de lei, a bugetului destinat pentru organizarea alegerilor parlamentare, la capitolul bunuri și servicii.

Citește și: Alegeri parlamentare 2020. Buget suplimentat la Ploiești – propunere

Viitorul contract de servicii care urmează să fie încheiat de municipalitate presupune curățarea și igienizarea urnelor din plastic aflate în custodia SGU Ploiești (314 urne mari și 20 de rezervă), recondiționarea, montarea și dezinfectarea cabinelor de vot, recondiționarea plăcuțelor de identificare secții de votare, amenajarea secțiilor de votare în perioada 30 noiembrie – 4 decembrie, ora 19.00, asigurarea unei iluminări corespunzătoare și a securizării secțiilor de votare – dotare cu corpuri de iluminat, ivăre pentru ferestre, sisteme de închidere uși -, precum și asigurarea unei echipe formate din 7 persoane pentru manipularea materialelor ce vor fi distribuite la secțiile de votare, dar și a mobilierului aflat în custodia Primăriei Ploiești.

Totodată, câștigătorul achiziției va asigura un dispecerat permanent format din minimum trei persoane (electrician, mecanic și șofer) în intervalul 5 decembrie, începând cu ora 17.00 – 7 decembrie, ora 08.00.

Ai un pont? Contactează-ne pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău