Numiri în AGA la TCE, SGU și la SC Hale și Piețe din Ploiești – proiect

0

Aleșii locali ploieșteni sunt convocați, joi, 26 noiembrie, la o nouă ședință a Consiliului Local Ploiești. Pe ordinea de zi se regăsesc 46 de proiecte de hotărâri, inclusiv numirea unei noi componențe în comisiile de specialitate, dar și a noilor numiri în Adunarea Generală a Acționarilor la societățile aflate în subordinea Consiliului Local.

După alegerile locale din 27 septembrie, componența comisiilor de specialitate ale Consiliului Local Ploiești va fi modificată.

Totodată, la viitoarea ședință a Consiliului Local Ploiești, programată 26 noiembrie, la ora 15.00, va avea loc numirea în Consiliile de Administrație la unitățile de cultură și la unitățile sanitare, dar și modificarea proiectului privind numirea reprezentanților la școli.

Tot în ședința Consiliului Local Ploiești se propune numirea unei noi componențe în Adunarea Generală a Acționarilor la societățile aflate în subordinea Consiliului Local Ploiești, respectiv la SC Transport Călători Express, SC Servicii Gospodărire Urbană Ploiești și la SC Hale și Piețe.

Tot în ședința Consiliului Local Ploiești se propune desemnarea membrilor în Comitetul de Coordonare de la SC Apa Nova și de la SC Veolia Energie Prahova, dar și numirea componenței comisiei de ordine publică.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 40785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău