Efectele crizei Covid la Ploiești: Festivaluri, concerte și concursuri, anulate. Economie la buget local de aproape 350.000 de lei

Măsurile de limitare a răspândirii Covid-19 au condus în 2020, inevitabil, la o serie de restricții privind organizarea unor evenimente culturale și sportive. La Ploiești, economia generată de restricțiile privind organizarea unor festivaluri și concursuri a condus la o economie de aproximativ 350.000 de lei.

Ca urmare a restricțiilor generate de Covid-19, mare parte din evenimentele programate în 2020 nu s-au mai putut desfășura.

Astfel, din cauza Covid-19 nu au mai putut fi organizate, de exemplu, Festivalul „Copilăria inundă Bătrânul Bulevard”, Festivalul Ploiești – Târg Domnesc, Festivalul Interetnic „Alfabetul Conviețuiri” sau concursul „Caută Eroi la tine acasă”, eveniment în care câștigătorii aveau ca premiu ca o excursie în capitalele unirii.

Totodată, ca urmare a măsurilor de limitare a răspândirii Covid-19, anul acesta au lipsit concertele pe Bulevardul Independenței, dar și cele care, an la rând, au fost organizate în apropiere de Palatului Administrativ.

Ai un pont? Contactează-ne pe WhatsApp la: 0726.221.596