Marcaje rutiere în zona centrală a Ploieștiului. Anunțul Primăriei cu privire la programul de curățenie

Marcajele rutiere din zona centrală a Ploieștiului au fost refăcute, vineri, de angajații SGU, în timp ce municipalitatea a anunțat continuarea programului de curățenie generală la nivelul orașului.

După ce ani de zile, Ploieștiul a fost dat drept „exemplu” la capitolul marcaje, inclusiv la nivel național, zeci de străzi din oraș fiind considerate periculoase după ce vopseaua s-a curățat inclusiv în zona trecerilor de pietoni, vineri, în zona centrală a municipiului a fost demarată o operațiune de refacere a acestora.

Operațiunea de efectuare a marcajelor nu a fost singura activitate derulată la nivelul Ploieștiului.

Programul de curățenie a continuat la Ploiești, în cartier Mimiu, strada Bobâlna, strada Ana Ipătescu, cartier Malu Roșu, cartier Ienăchiță Văcărescu, cartier Nord – strada Cameliei, Bulevardul Independenței, fiind continuată și operațiunea de amplasare a coșurilor stradale pentru gunoi.

Administrația publică locală a lansat un nou apel la adresa ploieștenilor prin care solicită să susțină acțiunile și să răspundă într-un mod pozitiv, printr-un efort comun de menținere a curățeniei, așa încât Ploieștiul să redevină un oraș curat și primitor.

Un cititor al Observatorulph.ro ne-a transmis imagini cu acțiunea de refacere a marcajelor rutiere.

Ai un pont? Contactează-ne pe WhatsApp la: 0726.221.596