Cea mai bună dovadă că pentru unii bunul simț NU există. În plin program de curățenie derulat la Ploiești, gunoaie aruncate la colț de stradă

De mai bine de două săptămâni, municipalitatea face eforturi pentru intensificarea programului de curățenie în Ploiești, contextul fiind unul destul de greu, având în vedere și situația epidemiologică legată de Covid-19. Cu toate acestea, nu poți să nu-ți dai seama că pentru unii dintre locuitori bunul simț NU există.

Un ploieștean din Cartierul Mihai Bravu a constatat că în continuare gunoaiele sunt aruncate la colț de stradă. Exemplul cel mai bun: situația de pe strada Tunari.

„În spatele blocului, în parcare, se află un trafo RENEL, blocat si sufocat de gunoaie si mizerii aruncate de diverși cetățeni din diverse zone apropiate locului. Se curăță locul cam săptămânal, dar imediat ce se face curățenie, în maxim o oră, apar iar resturi de gunoaie”, ne-a scris cititorul Observatorulph.ro, care ne-a transmis mai multe imagini la redacție.

Sesizați cu privire la situația din zonă, polițiștii locali s-au deplasat la fața locului și au dispus ridicarea gunoiului.

Totodată, potrivit directorului Poliției Locale Ploiești, Adrian Vaida, mai multe persoane care locuiesc la case au fost atenționate.

Ai un pont? Contactează-ne pe WhatsApp la: 0726.221.596